FITBOXCENTRUM - Recept na Šubu | FITBOX® CENTRUM

Šuba

Šuba
Porcie 8
Výborné ukrajinské jedlo, ktoré nemusí byť až také nezdravé ak namiesto Tatárky použijete nejakú alternatívu.
Napíšte recenziu
Tlačiť
Čas prípravy
30 min
Čas varenia
30 min
Celkový čas
1 hr
Čas prípravy
30 min
Čas varenia
30 min
Celkový čas
1 hr
Suroviny
  1. ½ stredne veľkej cibule
  2. údenáče (7dl fľaša)
  3. pečenáče (7dl fľaša)
  4. uvarené zemiaky (6 stredne velke)
  5. mrkva (6ks)
  6. cvikla ( 5 stredných)
  7. olivový olej (1PL)
  8. čierne korenie
  9. TATARSKAAAA (2 veľké)
Postup
  1. Nakrájame na kocky ryby, rovnomerne rozložíme na miske.
  2. Nakrájame nadrobno cibuľku a navrstvíme na ryby, pokvapkáme olivovým olejom, nato na slzičky nastrúhame uvarený zemiak, trošku okoreníme a namažeme ľahkou rukou (nepritláčame veľmi) tatárskou omáčkou.
  3. Rovnako na slzičky na nastrúhaný zemiak nastrúhame uvarenú mrkvu všetku. Znovu pomažeme tatárskou, zase nastrúhame zemiak, jemne osolíme a namažeme tatárskou.
  4. Nakoniec strúhame uvarenú cviklu taktiež na slzičky a potrieme tatárskou.
  5. Ozdobíme čerstvou kytičkou petržlenovej vňate.
Poznámka
  1. Prijatnoho apetita!
FITBOX® CENTRUM https://www.fitboxcentrum.sk/
Najedli ste sa poriadne? Tak a teraz to ideme spoločne vybiť z tela:
[otw_is sidebar=otw-sidebar-1]

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.