Pizza s avokádom a tuniakom

PIZZA S AVOKÁDOM A TUNIAKOM
Porcie 2
Napíšte recenziu
Tlačiť
Čas prípravy
10 min
Čas varenia
20 min
Celkový čas
30 min
Čas prípravy
10 min
Čas varenia
20 min
Celkový čas
30 min
CESTO
  1. 150g tuniaka vo vlastnej šťave (losos)
  2. 2 vajcia
  3. 3 PL vody
  4. 3 PL cícerovej múky (ovsená, ľanová)
  5. štipka himalájskej/morskej soli
  6. korenie (podľa chuti)
OBLOHA
  1. 1 avokádo
  2. 1 vajce
  3. biele korenie
  4. sušené paradajky
Postup
  1. Tuniaka zbavíme šťavy, pridáme 2 vajcia, vodu, cícerovú múku, soľ a korenie a premiešame.
  2. Cesto vylejeme do formy a pečieme 15-20 minút na 180 stupňoch.
  3. Avokádo si roztlačíme a pridáme štipku bieleho korenia a rozotrieme na cesto.
  4. Posypeme sušenými paradajkami a pridáme vajičko a la "volské oko".
Poznámka
  1. TIP: Pizzu si možete posypať syrom Grana Padano.
  2. "VOLSKÉ OKO"
  3. Necháme prevrieť vodu a následne plameň znížime na minimum.
  4. Vodu v hrnci si pomocou varešky rozvírime a vylejeme do nej rozbité vajce a varíme cca 4 minúty.
FITBOX® CENTRUM https://www.fitboxcentrum.sk/

Pridaj komentár