Mrkvová FIT torta

MRKVOVÁ FIT TORTA
Porcie 4
Napíšte recenziu
Tlačiť
Čas prípravy
10 min
Čas varenia
35 min
Celkový čas
45 min
Čas prípravy
10 min
Čas varenia
35 min
Celkový čas
45 min
KORPUS
  1. 1,5 hrnčeka ovsených vločiek
  2. 400g mrkvy
  3. 200g hrozna (banánu, jablka)
  4. 1/4 hrnčeka kokosu
  5. 1/2 hrnčeka orechov (vlašských)
  6. škorica
  7. 1/2 hrnčeka ďatlí/hrozienok
KRÉM
  1. 1 hrnček kešu orechov
  2. 6 PL stuhnutého kokosového mlieka
  3. 2 PL citrónovej šťavy
  4. 2 PL kokosového oleja
  5. 1/2 ČL vanilkového prášku alebo vanilkový struk
Postup
  1. Kešu orechy namočíme do vody na 4 hodiny.
  2. Ovsené vločky rozmixujeme.
  3. Pridáme nakrájanú mrkvu, hrozno, kokos, orechy, škoricu a rozmixujeme.
  4. Ak je cesto málo sladké, pridáme ešte 1/2 hrnčeka ďatlí alebo hrozienok.
  5. Cesto znova rozmixujeme.
  6. Cesto vylejeme do formy na pečenie.
  7. Cesto pečieme 25-35 minút na 190 stupňoch.
  8. KRÉM si zhotovíme zmixovaním kešu orechov so stuhnutou časťou kokosového mlieka, kokosovým olejom a citrónovou šťavou.
  9. Do krému môžete pridať vanilkový prášok, extrakt alebo struk.
  10. Polovicu krému natrieme medzi dva vychladené korpusy a zvyškom krému potrieme tortu zvonku. Hotovú tortu dáme stuhnúť do chladničky aspoň na 8 hodín.
Poznámka
  1. Zdravá vegánska mrkvová torta bez múky, cukru a sladidiel.
FITBOX® CENTRUM https://www.fitboxcentrum.sk/

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.